Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag läser om och om igen

dina tankar blir ord som träffar
blir mening som berör

du skriver rakt in i mig




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-02-10 00:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berör...
2013-03-10

  Minkki VIP
poesin i ett nötskal, när den är som bäst undgår man inte orden
2013-02-19

  Ninananonia VIP
Så är det... bra skrivet
2013-02-16

    Ken Cassel
Jo, men det är väl bra, vännen :)

hihi..
2013-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Just så är det med vissa texter...fint...
2013-02-12

  Primulan
Så som den här dikten och många andra så blir man berörd.
Snyggt och fint samt lätt! Jättebra:)
2013-02-11

    ej medlem längre
Ja vissa ord känns mer än andra...tycker om denna
2013-02-11

  Maria T
så fina tankar
2013-02-10

  Palett
Så bra beskrivet av att drabbas !!
2013-02-10

  sommarmoln
Djupt berörande från ett hjärta...
2013-02-10

  Maj-Lis VIP
En skön känsla
2013-02-10

  Heikki Hellman
Djupt reflekterad!
2013-02-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vacker en intelligent säker fins installerade läsbarhetsstatisik; /kram på dig/Diana
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP