Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrund

Skriker ut känslorna som bitit sig fast i magtrakten
De krälar ända upp i halsen
Vill kräkas upp innehållet
Lämna det att värka på golvet
Gå fri från alla tankar
Låsa upp bojorna
Fly från min verklighet
Lämna dig åt vargarna


Försvinn!!




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-07 22:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rakt på starkt och modigt!
2013-02-08

  M M Mannheim VIP
"Det var ord och inga visor" det!
2013-02-07

    ej medlem längre
Rått och ärligt skrivet, stilen doftar Buchowski lite grann. Bra!
2013-02-07

  Maiah VIP
stark dikt...
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish