Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitstilla






nattbladet
i det vitstillas hav

sluter famnen
runt droppen




droppe av is
ur takets krona

tindra in
genom rutan av glas
av eldsolens sanddyner

ännu lever doften av
sandel i nattbladets vitstilla hav






du stilla




träd in i
ögonfjädrar

måla tonerna
ur skogarna



in i fingerblommors vintersömn


lagda i ringarna


bäddar
huldade i mossfolkens svepeblad


träd in i ögonfjädrar


stilla

du




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-07 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver,berättar så jag hänförs härligt!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser