Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintertrana





vintertranan
med saffransnäbben
andas fältens krokuskalkar






kyssta av
solögas vidseende

stilla dig
i mantel vitgnistrande





öppet snöhjärta
med svart pupill

skrider i fjällens bara ljus



blodsten i snöripas vidvinkel

stiger in i
bergets utsträckta hand





föres till
den vilken ligger nedbäddad i
granris samt fällar




doftkrus fyllda med enbär
tinar opaleldens låga





blodsten helar
vägens vinterapel

vari snöripan skänker
äppeldofter




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-07 22:46



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj så vackert!
2013-02-08

    Birgersdotter VIP
Skimrande snöhjärta.........
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser