Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

impuls





im
puls


ordet
impuls

detta ord
vikes ofta upp i en negation



se djupare in i detta ord i vetskapen
visshetsvetandet

att

detta ord egentligen är allt ursprung

den så kallade antändande gnistan
vilken imaginationsvingen
mjukt håller i handen


detta är just det drömkorn du
planterade i din skäppa i dina svepeblad
vilket du lade i jordens händer

till
spirande



imaginationens mjuka beröring
imaginationen giver dig ej örfilar
det gör du själv
i det du är utstigen ur ditt själv

samspel

vandra åter in i skogen samt se
ljusets vandringar värmens vandringar
förglöm icke dessa vandringar
det är en vandring i pelarsalar
en vandring i templets urskönhet



stig in i jordens inre samt se

se samtliga
rötters vävarvilja

säg mig
är icke dessa rötter ett bärarnät
är detta icke ådernät vari pulsen andas


det ditt korn bär i sitt
ditt drömhjärta
vad är detta korns namn

sannhet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-07 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser