Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höra







afton
morgon
stigna ur skymning
gryning

skulle ej stjärnängderna tindra i natten
skulle du säga mörker
möter i strimman
ljusblivelse

detta ljus är mörker
detta mörker är ljus
fingrar är flätade i varandra

du kan se dessa möten i allom

du kan höra





Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-07 23:21



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Visdom!!!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser