Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tinning





i torntinningen övar han
rörelsen med stav
staven är given
av babaoträd


med cederblads vindar


staven är
en solfjäder vilken smeker
rörelsens fyllda med




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-08 00:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser