Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge din kropp näring!

Lämna konturen av ditt öra
så du kan höra den svagaste av viskning

Låt dina ögon dröja
så du kan se genom dimmig slöja

Låt dina läppar fuktas
av livets ljuva frukter

Ge din kropp näring
föd den med kärlekens ljuva rus





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-08 08:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
gränsbefriande
skönhet

andning
2013-02-09

  Suzie B VIP
Varmt och sensuellt!
2013-02-08

  Federico Romano
Javisst ska vi det, en plikt..
2013-02-08

  Angel of love
Underbart vacker text.
2013-02-08

    ej medlem längre
Zen! Vackert!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin