Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland en intervju!

Jag söker massa jobb
Skriver CV och personliga brev

Ibland en intervju om man har tur
väntar och väntar på svar

Som att agna och lägga ut bete
eller så ett frö

Annat var det på Farfars och Pappas tid
och till och med när jag var ung
På glada 70 och 80 talet och 90 Talet

Kommer ihåg när jag sökte jobb
på samma företag som min far arbetade på
jag ringde en fredag och fick börja samma dag


Fick arbeta mig upp från grunden
blev lärling

Längesedan nu...har bytt karriär och livsstil

Nu väntar jag på svar..........




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-08 08:55



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Säkert kommer svaret snart
2013-02-08

  Angel of love
Håller tummarna att väntan inte blir lång..
2013-02-08

  Federico Romano
Ja ovissheten är tuff & visst var det en stor skillnad..
2013-02-08

  Jordgubbsodlare
I väntan på ett svar, finns det något tillstånd som kan mäta sig med det? Ovissheten, att inte vara herre över situationen?
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin