Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan i rullning!

Tar på mina vandrar skor

Går på med känslan i rullning

Målet är öppet

Framtiden är min att skapa




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-08 11:09



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Vägen är målet.. målet en bonus...
Hör stegen,,
Bestämda steg.

... Mot NYA tider :)
2013-02-11

  anits VIP
Underbart skaldat , gillas
2013-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det ligger nog mycket i det att vi kan skapa vår egen framtid...gillar din text...
2013-02-09

  Lena Själsöga Keijser
hör stegen
2013-02-09

  Destino
Fin text hoppet och mål!
2013-02-08

  Sunlight
Härligt!
2013-02-08

  Angel of love
Helt rätt...
2013-02-08

  Federico Romano
Bra Lars!
Vandring är ett stort intresse för mig..
Så texten får en extra dimension..
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin