Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thinking OF something Nice!

Thinking of something nice :)

A special person on my mind

Reflecting in my green sparkling eyes




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-08 12:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin dikt :)
2013-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sure
då rätt
väg Du går!
2013-02-09

  Destino
Hoppas att den speciella personen smälter då du tittar på henne med de fina ögon.
Hoppas att hon får din själ att le och att ni kan le tillsammans.

2013-02-08

  Suzie B VIP
Som en liten gullig ramsa! Härlig rytm!
2013-02-08

    ej medlem längre
Lockande ögon...
2013-02-08

  Maj-Lis VIP
Vem kan motstå de ögonen...kanske inte bara hon
2013-02-08

  Federico Romano
Lycka till whit special person..
2013-02-08

  Angel of love
Hennes ögon glittrar nog tillbaka när hon ser de ögonen.
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin