Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ljuva varelse!

Vackra ljuva varelse
dina beundrare är många

Din skönhet så betagande vacker
din essens ren åtrå

Många vill dig nå och på knä bringa
Vem ska dig till sist få?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-08 13:32



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Å så fint!! Ja vem vet svaret...
2013-02-09

  Destino
Underbar text väcker tankar och nyfikenhet;)
2013-02-08

  Angel of love
Väldigt vacker text, framtiden brukar visa svaret... :)
2013-02-08

    ej medlem längre
Ljuvligt vackert.
2013-02-08

    ej medlem längre
Det kan man undra,men skönheten kan vara farlig ibland.
2013-02-08

  Lindha W Gustavsson
Vackert och uttrycksfullt, svaret vet ingen!!
2013-02-08

  Maj-Lis VIP
Vackert...och ingen vet
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin