Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett år... från sjukdomsmörker till framtidsljus


Ett år...

Försvinn... dödens tankar

Plågas
då smärtan svärtar tunn yta

En insikt
om tveksam framtidsutsikt

Ett år...
av dealande med Gud
med frågan
vad blir kvar... av mig?

Ifrågasätter... allt
med ett öga i backspegeln
och ett mot framtid
yr av livets kalejdoskop

Så...
jag lämnar några ord
som har betydelse för mig
kanske också för dig

Ett år...
av tro
att det finns något mer

Du ger mig det vackraste på jorden,
Kärleksorden




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-08 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen bra skriven ...


2013-02-08

    ej medlem längre
Väl textat!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten