Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små linjer


I allting så nära 
Mjuk intill ditt hjärta
Där finns jag
Skröplig stark älskande
Flyttar närmare
Andas in det varma dig




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-08 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket
2013-02-10

  Ninananonia VIP
Tycker om...
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP