Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Språket, orden
Är just nu mitt liv
Att rikta uppmärksamhet
Mot det som ingen vill se
Än mindre få formulerat
På papper

En ventil
Är att använda orden på en annan arena
Då det kräver något annat
Som att släppa in känslor




Fri vers av AA VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-08 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra ...
2013-02-08

    ej medlem längre
Väl textat
vackert
Applåd,
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP