Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God nog

Se sina barn
Forma en tillvaro, ett liv
Utifrån sina förutsättningar

Är det inte det som föräldraskapet
Går ut på
Att skapa en bas
Som är god nog




Fri vers av AA VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2013-02-08 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP