Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
My angel... I love you.


Please, don\'t say good bye


Don\'t say good bye


Jag minns hur oslagsbara vi var
för några månader sedan då var vi änglar
med varsin skyddzon

Den dagen du ville ha honom
Började världen knaka och du hade hittat en väg
Till honom / Snälla, säg inte farväl

Jag fanns där för dig dygnet runt
och du fanns där för mig dygnet runt

Ibland kunde vi vara med varandra 7 dygn
Utan att släppa taget om varandra, så oslagbara var vi
Säg inte farväl

Ända den dagen du fann hans hjärta
Lättnar det i mitt hjärta, att få se dig kliva ut ur
Svarta hålet med ditt leende jag aldrig sett för
Du svävar i rosa molnen, istället för en färglös värld
En gång fanns / Säg inte farväl

I beg you
My angel, don\'t say good bye

Trots du finns där för mig idag än &
Jag saknar alla dessa stunder vi hade tillsammans
Innan din kärlek kom

Jag är lycklig, så länge du är lycklig
För du är och förblir min bäste vän
Så som en ängel med sina glittriga vingar


Min ängel
Snälla, säg inte farväl






Fri vers av invisibleangel_
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-02-21 12:33



Bookmark and Share


  jaSc
it hurt to read this.. jag kommer aldrig lämna dig. aldrig nånsin säga farväl. never.
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_