Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat liv

Ute råder vinter
Snön, kylan
Har oss i sitt grepp
Vi längtar

I dess sköte spirar ljuset
Fröna till ett annat liv
växer sakta fram

När kylan, sakta släpper taget
Anas ett annat liv, en annan tid
Vid horisonten....




Fri vers av AA VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 00:05



Bookmark and Share


  Sunlight
gott att veta
underbart skrivet
2013-02-13

  Emme VIP
Underbara rader!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP