Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriv






skriv
dina fingrar
i min hud




sjösätt mina ögonsegel

kasta näten

sjunka
sjunka
in




lyft mig in i trädets rotkrona




i min hud
skriv



dina fingrar




ur dina ögons djupa sannhet

kanske

kan

ske



mina knoppar slutna
viker ut



doften




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-09 00:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert i själen
2013-02-10

  Ninananonia VIP
Vackert...
2013-02-09

    ej medlem längre
Detta kallar jag poesi!
2013-02-09

    ej medlem längre
Här balanserar allt, och orden blir sådär smakrikt bildliga gripbara pärlor.
2013-02-09

    jaybird
det måste känts intuitivt rätt
när du fann denna övertygande
konstruktion:

"skriv
dina fingrar
i min hud"

både fingrar och hud
är karaktärsskådespelare på
scenen
enkelt, komprimerat och
med grace




2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser