Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröstfågel





tröstfågel




du med mjuka vingfjädrar


du

vilken ej räds mig



kom


kom linda dina ögon
runt min brustna stämma



tysta mina sönderrivna blad




var tyst

med

mig



tröstfågel
andas mig
varligt




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 575 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-09 00:19



Bookmark and Share


  walborg
subtilt
2013-02-11

  Lars Hedlin
Inspiraras och förs vidare
2013-02-10

    ej medlem längre
Hämtar kraft ur Dina texter
2013-02-10

    ej medlem längre
Böljande mjuk är din poesi ...
2013-02-09

  Nils Teodor VIP
Mjukt vacker
2013-02-09

  Nina.H
Underbar mjuk som svandun
är din dikt
2013-02-09

    ej medlem längre
Underbart!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser