Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snögåva





i grottan av snö
snögåva


sitter hon
hon vilken är människa
ej är människa

vid bordet
av snö




dukat med finduken
av snö


mannen framför sig
har hon skulpterat
i nätternas drömfingrar
vart
efter
drömmarna rört hennes fingrar




levande ljus skimrar
av snö


hon äter snöbröd

dessa smälter lättare in


allt är
tyst







den tomma gungan
knarrar
knarrar

ekande



med
fransade rep
utslitna



hänger i en tråd


utan
rep




trädet faller med en knall
sorgen skär




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-09 00:48



Bookmark and Share


    lenakarin
Varm o kall samtidigt, som i en dröm..
2013-02-10

  Lars Hedlin
Värme i det fria
2013-02-10

    ej medlem längre

Det rymmer magi i dina ord ...
2013-02-09

  Anya VIP
Vackert i vinter! Du har ett nytt infall av snön.
2013-02-09

  Nina.H
Fängslande magisk
vemodig och vacker
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser