Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stycken





sensibla fingrar
vandrar
genom nattens
mörka vrår


låser upp
regler
reglar
reglade dörrar



släpper in deras helandeföljen




det är så tyst
tystnaden sliter mig
i stycken





stormarna
stormarna kommer in


snöstormen viner




orakelvinden
greppar

se

se kristallklart





jag ser inte
blind är jag




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-09 01:03



Bookmark and Share


  ~UrTjur~
Stycken.. Av upplysning.... Solen på dagen. Månen på natten. Båda från samma källa. Du är inte blind, du ser kristallklart.
2013-02-12

  Sunlight
känns som i ett skede
metamorfos
rymd
mellan vinter och vår


2013-02-11

    lenakarin
Smärtsam..
..tystnaden sliter mig i stycken..
2013-02-10

  Lars Hedlin
Regnbåen med sina vackra färger brer ut sig
2013-02-10

  Nina.H
Färgstark poesi, berörande djup
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser