Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svarta bok

 

Skalar av sida för sida

Lägger en ram

runt minnena

Den tomma boken

Skall jag sedan bränna

 

En ny skall skapas

Fylld av sanningen

Tre skedar mod

En nypa hämnd

Envishet i mängder

 

Era hjärtan

Skall krossas

Inifrån och ut

Så som ni

Krossade mig




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-09 04:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA verkligen starkt och intensivt nära ;)
2013-02-11

  Katinka VIP
Oj vad bra..hjärtat som krossas inifrån. Styrka finns i den här dikten.
2013-02-10

    ej medlem längre
bra Magica.
2013-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
man må hava moraliska betänkligheter, men jag kan inte hjälpa att jag gillar attityden, den starka mäktigheten, samt, att man aldrig någonsin, skall försmå eller såra, en kvinna - ty, då kan det gå illa.
2013-02-09

  SatansSon VIP
Hämnd lkeder ingen vaft. man får inga sår läkta såvis. bra diktat ändå.
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP