Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägereldar länge sedan

Smyger ut i natten
för att eldbegå
undangömda minnen

i tändstickans sken
ger nyspåntat virke
glöd åt tårfuktade väggar

brinn...
försvinn...

i askan lämnas de rostiga spikar
som hållit mig fast

medan svartröken stiger
en lägereld värmer

ser ni askbädden
vet ni
att jag har gått vidare...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-09 12:43



Bookmark and Share


    jaybird
Gillar ditt sätt att
vänta ut elden
och sedan påta i askan
efter överraskningar
och tecken.
2013-02-09

    ej medlem längre
Berörande, stark och vacker
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten