Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 år


det är slut nu..

.. av tro hopp och kärlek




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 23:33



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Det kommer alltid tillbaks, hur mörkt det än känns!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus