Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soul expression

I am love

I am flowing everywhere

There is nothing I can´t light up and heal

Evryone who comes near me will mealt

Into their own core of love and joy

The darkest place I transform into a rose garden

This is my nature

I am Love




Fri vers av Elwania
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-10 10:38



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket vackert skrivet
Det finns också en djup visdom
i dina ord, nämligen att vi i vårt
innersta väsen är kärleken själv
2013-02-27

    ej medlem längre
När orden ristats
i hjärna hand och hjärta
blir orden det kraftfullaste
av mantran
2013-02-24

  livsdans
Fin närvaro!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania