Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland får man det man önskar!

Ibland får man det man önskar ;)

I torsdags 7/2 var jag på anställningsintervju
angående ett jobb som Elevassistent.

Kändes bra både innan och efter
hade en föraning om att det skulle gå min väg

Dagen efter fred 8/2ringde dom och erbjöd mig tjänsten
En anställning på 100 % Mån-fre mellan 7:30–15:30
ledigt på helger och alla röda dagar
samt en hyfsad ingångslön kan inte bli mycket bättre

Börjar redan i morgon måndag 10/2

Detta mina vänner innebär
att jag inte kommer vara ute på nätet så mycket

Önskar alla en underbart strålande fin söndag
Kramar/Lars ;) <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 297 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-10 10:55



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Dunder Larsa! :)

Det är ju kanon ju!!!
2013-02-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara nyheter! Jag blir glad för din skull...Grattis!
2013-02-11

  Rise Little One
Härliga nyheter :)

du kan alltid vara ute på nätet "på helger och alla röda dagar" och alla andra kvällar.

All the best for your new career Lars :)

Kram
2013-02-11

  Alva Johnsson VIP

Önskar Dig Lycka till med anställningen.
2013-02-11

  Sunlight
vad roligt:)
grattis vännen!
2013-02-11

    ej medlem längre
Varmt Grattis!
2013-02-11

  anits VIP
Grattis, Lycka till
2013-02-11

  Osvalds_Dotter VIP
Grattis!! Fantastiska arbetstider- och man kan se glädjen
I dina rader!!

Ha en fin vecka på jobbet!

Jenny
2013-02-11

    ej medlem längre
Varmt lycka till. Du är värd bara det bästa!
2013-02-10

    Birgersdotter VIP
Grattis!-Lycka till!
2013-02-10

  Angel of love
Stort grattis,vännen! Lycka till med jobbet, du ser allt ordnar sig...
2013-02-10

  Ninananonia VIP
Härligt :) Lycka till.. :)
2013-02-10

    ej medlem längre
Så glad jag blir för din skull. Äntligen framgång och glädje för dig...du är värd allt gott vännen! Lycka till!!
2013-02-10

  bittemi VIP
Stort grattis och lycka till önskar jag dej!!
2013-02-10

  Lindha W Gustavsson
Stort varmt grattis och lycka till, skall tänka på dig i morgon!
2013-02-10

  Chawa VIP
Stort grattis till jobbet!! Jätteroligt! :)
2013-02-10

    ej medlem längre
ett stort varmt grattis
verkligen roligt
2013-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej lycka till...skriv när du kan...
2013-02-10

  Destino
Stor grattis! Du är värd det bästa!
2013-02-10

  Federico Romano
Grattis min vän..
2013-02-10

  Maj-Lis VIP
Ett stort och varmt grattis...och önskar att du ska trivas
Kram
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin