Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kommer du bli överaskad!


Gå tillbaka till platsen där allt startade

Följ dina spår och revidera dina val

Kanske kommer du bli överaskad......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-10 10:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant visst kan det vara så
2013-02-11

  Osvalds_Dotter VIP
Dessa få rader säger så mycket....
Riktiga. K l o k o r d.
2013-02-11

  Angel of love
Ja, men törs man :)
2013-02-10

  Ninananonia VIP
Ja visst kan det vara så...
2013-02-10

    ej medlem längre
Återigen kloka ord från dig.
2013-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det va ett bra sätt...
2013-02-10

  Federico Romano
Humorn i Homer är att han är som oss, du skriver rätt..
2013-02-10

    dreamoflife
Helt säkert!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin