Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skimrar i molnen!

Det skimrar i molnen
det blänker på sjön

Allting känns så varmt och gott
ligger ner på stranden, levandes vackert och naken

Du är där bredvid mig
håller om mig hårt men ändock ömt

Livet känns så härligt
vi älskar skönt och somnar ljuvligt utmattade




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 987 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-10 11:00



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert!...längtar till sommaren...stranden...
2013-02-11

    ej medlem längre
Ömt och vackert..
2013-02-11

    ej medlem längre
Jag vet inte vad som förtrollar mest här...bilden eller dina ord...tillsammans blir det magiskt!
2013-02-10

  Angel of love
Vacker !!
2013-02-10

    ej medlem längre
Dina ord är som smekningar för ögat och sinnet.
2013-02-10

  Ninananonia VIP
Fint..
2013-02-10

  Lindha W Gustavsson
Så mjukt, så varmt och kärleksfullt, tack för den fina dikten och bilden!
2013-02-10

  Destino
Oj just en sådan dikt behövde jag för att få igång energi för en fin dag;)
du skriver så bra man känner nästan värmen och lusten kram
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin