Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Make us shine!

Bite me naughty
And make us shine

Let us taste the living body
Of our life




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-10 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förförande....
2013-02-10

  Angel of love
Hett och erotiskt...
2013-02-10

    ej medlem längre
Ljuvlig hetta!
2013-02-10

    ej medlem längre
Wild!
2013-02-10

  Destino
Bit efter bit så vill man bara ha mer av dessa fina rader.....
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin