Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glider fram vackert och stilla!

Glider fram vackert och stilla
ser dina ögon och ditt leende
blir varm i hela kroppen

I vårt möte kan vi inte låta bli
varandras nakna kroppar

Upplevelsen är så stark
Kan känna hela universum skälva

Sen tittar vi varnadra djupt i ögonen
och bara ler härligt mysigt :)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-10 15:44



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet...kärleken som får universum att skälva...enormt!
2013-02-11

    ej medlem längre
Kärlekens möte..så fint
2013-02-11

  anits VIP
En mycket vacker kärleksdikt
2013-02-11

  Osvalds_Dotter VIP
~ K ä r l e k ~
2013-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Små ord av kärlek...härligt...
2013-02-11

  Filippa Jacobsson
Så bra Lars! Du har gjort det igen...fått mig att le :)
2013-02-10

  Nina.H
Din penna är full av kärlek! Vackert!!
2013-02-10

  Destino
vilken underbar dikt, rysser i hela kroppen, så fint skrivet, den här är böst av alla dina bösta dikter du skrivit.
Helt naket, känslosamt och vackert beskrivning av en vacker besvarad fin kärlek...

2013-02-10

    ej medlem längre
När vi två blir ett...underbara ord!
2013-02-10

    ej medlem längre
Dina ord vibrerar.
2013-02-10

  Anya VIP
Ett möta på djupet.
2013-02-10

  Angel of love
Ett underbart möte.
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin