Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg

Tänk att vi alltid ska vara på väg
i denna vandring mellan liv och död

på väg i kärlek, till kärlek och från kärlek
detta trots att kärleken är evig och
större än allt kanske är det just därför

Tänk om vi kunde stanna tiden där
kärleken är evig och bara vara




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 462 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-10 15:45



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaa tänk ... så enkelt allt skulle vara då ... längtande ord
2013-02-11

  aol
eftersom själen aldrig kan dö, så är vi för evigt vännen, du äger din kropp men den är inte du,
2013-02-10

    ej medlem längre
Vore inte fel isåfall vill jag frysa tiden nu...
2013-02-10

    ej medlem längre
Tänk om!
Hade inte vart fel;-)
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi