Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dilemma i vänskap och kärlek

Tänk så lätt

att ta steget från ljuv vänskap till passionerad kärlek

lika långt eller nära

att vandra från passionerad kärlek till ljuv vänskap

men ack så svårt




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 678 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-10 20:46



Bookmark and Share


  sulimaa
Det första steget ger glädje och lust... det andra steget för ofta smärta med sig ...
2013-02-11

    ej medlem längre
Jo där sätts man på prov...
2013-02-11

    jaybird
Klokt. I skön förpackning.
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi