Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirad från en diktrubrik av jaybird


Dödas talande tystnad

De döda talar i det tysta

men

är icke desto mindre värda

att lyssna till




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-10 22:11



Bookmark and Share


  Maria T
Tänkvärda ord
2013-02-23

  sulimaa
I historien finns ofta lösningar ...
2013-02-11

  aol
så oerhört djupgående stort skaldat,
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi