Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna

Din stund på jorden
Är likt en blinkande stjärna
På himlavalvet

Vid klart väder
Ser du lysande punkter
I miljontal
Som pulserar

En av dem
Är Du

Särskilt den som blinkar
Klarast

Du är en stjärna
I universum






Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP