Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försiktig förvissning...


daggdoft

 

 

 

 

 

 

jag är

drömmen

jag inte vaknar ur

 

mina ögon

söker

svar

 

 

skimrande

dagg

som omsluter

himlens valv

 

inte visste jag

 

 

 

dimmans

bistra

boja

söker fjättra

och beslå

 

längtans fria

paria

snärjes ej ändå

 

 

 

ty

här är jag kommen ifrån

ej vill jag mig förlora

 

 

 

 

livets väv

 

 

 

i daggens doft

förblir

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-11 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken vacker bild
och vilket
skönsugande språk
som stannar kvar efter
där mosatserna sig förenar
i ett större jag
2013-02-24

  Lars Hedlin
Så vackert så känsligt fint
2013-02-12

  Chawa VIP
Njutbar läsning...
2013-02-12

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-02-12

    ej medlem längre
fint vävt...!
2013-02-12

    ej medlem längre
Vacker!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight