Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt allt bada!

Låt oss förlösa alla inomslutna känslor
släppa ut allt i det fria

Låt allt bada
i regnbågens vackra glans

Låt oss genomströmmas
av varm helande energi




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-11 17:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar
2013-02-12

  Destino
Oj oj du blir bara bättre och bättre
Bilder och ord
Man blir helt förtrollad i magiska tankar och ord
2013-02-11

  Angel of love
Med vårens ankomst,släpps mer ut :)
2013-02-11

    ej medlem längre
Ord som fyller själen med ljus och värme att läsa.
2013-02-11

  Anya VIP
En vacker önskan om befrielse. hoppas diktarjaget når fram.
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin