Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrigt när vi oss !

Nuddar varsamt dina läppar med mina
smaken av åtrå och kärlek är omedelbar

Mina fingrar smeker din hud fjäderlätt
ser hur du njuder vilt och självandes

Vi flämtar intonat med varandra
varmt och rytmiskt

Hungrigt när vi oss
av våra nakna kroppar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-11 17:06



Bookmark and Share


  agneta pichler
njutningsfullt..
2013-02-12

  Angel of love
En underbar text och bild, bra kombo..
2013-02-11

    ej medlem längre
Orden och bilden säger allt...
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin