Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars och April snart är de här!

Mars och April snart är de här
med möjligheter och varma möten

Vackert vaknar allt till liv
till sjönsjungande vårvärmande sång




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-11 17:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat, du får mig
att längta till våren
2013-02-13

  Lindha W Gustavsson
Oh va skönt du beskriver våra underbara vårmånader, längtar!
2013-02-12

  Osvalds_Dotter VIP
Hörde fåglarna sjunga sin vackra vårvisa igår,
och tänkte snart är våren här.
Denna text påminde mig igen!
Tack.

Som man längtar efter våren!
2013-02-12

  agneta pichler
alla saknar vi värmen
sträcker ut våra kinder..
mot första solstrålar..
så varma..
2013-02-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja det känns i luften och ljuset...
2013-02-11

    Maygrove
Fint sätt att sätta ord på något jag tror de flesta går och längtar efter just nu!
2013-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är dom...skönt...
2013-02-11

  Angel of love
Ja underbara våren..:)
2013-02-11

  Maiah VIP
Underbart...längtar efter våren ...
2013-02-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Våren är oss alla
så kär, för mig fick
den för alltid vara här!
2013-02-11

    ej medlem längre
Visst längtar vi efter värmen och ljuset...
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin