Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som den hetaste av vulkan!

Vi känner essensen av oss i nattens mörker
i drömmen ger vi allt och känslorna väcks till liv

Vårt inre smälter som den hetaste av vulkan
och bubblar upp som en kaskad av flytande lava

Kärlekslågorna bränner in passionerat pulserande djupt
sen blir allt så stilla och så härligt skönt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-12 15:25



Bookmark and Share


  Destino
- I drömmen ger vi allt och känslorna väcks till liv ...
Du skriver så bra, passion, kärlek, vulkaner,
vad mer behovs i en dikt...
applåd!


2013-02-13

  Ninananonia VIP
Heta vulkaniska känslor..
2013-02-12

  genni VIP
Förlåt, men här tycker jag att hennes ögon ser lite otäcka ut...sååå jag antar att hon inte var för het, tack och lov kanske ;) ..men bra text :)
2013-02-12

  Maj-Lis VIP
Känner hettan i dessa rader
2013-02-12

  Angel of love
Aj, bränns verkligen av hetta..
2013-02-12

    ej medlem längre
Orden bränner ögonen att läsa...
2013-02-12

    ej medlem längre
hett ..pulserande!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin