Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan att du vet ordet av


någon manipularar din hjärna


du står där och lyssnar på en röst så övertygande, och du tror på det du hör
lyssar och tar in varje mening som sägs
varje ord som yppas

sanningen


trots att du bara för några timmar seda , fått tilldelat dig ord som skyddar, värnar och räddar


sanningen


i dina öron ringer sanningen från båda håll
splittra känslor och förstånd, sliter din kropp isär

inombords härjar förtvivlan, oro och osäkerhet

vem var det nu som sa sanningen?
vem var det nu du skulle lita på?


denna gång fick förnuftet råda


någon lyckades manipulera din hjärna, för en sekund igen

men bara för en sekund

nu du har lärt dig skilja
på sanningen











Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 139 gånger
Publicerad 2013-02-12 19:18



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
"man övar sig och långsamt blir man bättre på att se, skillnad mellan sanningar och lögner" Kan du placera citatet i en sång? :)
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus