Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag väntat...

Som jag väntat...
och så kom du då

tror du mig?
då jag säger
att min hud är tunnare,
ytan rodnar,
släpper in allt

du ser mig
med nya ögon

blundar,
vill hålla drömmen kvar

försiktigt
knäpper jag upp
den skottsäkra västen,
släpper dig in...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-12 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten