Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnar din mjuka värme!

Välkomnar din mjuka värme
känner din åtrå i varje vrå

Tillsammans kommer vi
i spänd men skön frustration

Ett förlösande som ger oss mersmak
vackert vill vi genast ge mer




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 368 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-13 17:39



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
så härlig och vacker!!
2013-02-16

  Suss Petersson
Sensuell och vacker..*applåd
2013-02-16

  anits VIP
Så vackert och sensuellt skaldat
2013-02-13

  Angel of love
Erotiskt vackert ..
2013-02-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...vackert...
2013-02-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Sköna ord...
2013-02-13

  Destino
mmm
underbara ord
applåd!

2013-02-13

    ej medlem längre
Skön sensualism.
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin