Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valentin - min älskade


Blir det en ros i år?
Eller kanske choklad?
Blir det att fälla en tår?
Eller kommer jag att bli glad?

Äsch, nejdå! Jag bara skämtar!
Min älskade gynnar inte handlarnas
kommersiella jippon!
Vill han ge mig en ros blir det en
dag när HAN känner för det....
...och det händer faktiskt...
...lite då och då...

men JAG vill bli lurad, manipulerad!
Just idag!
Påverkad som jag är av reklamen
i massmedia!

Snälla högre makter - en liten semla!
...kanske...?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-14 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Något blev det väl?
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP