Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet ingen som skålar sin hand som du!


Du formar din hand till en djup brunn
viker dina fingrar över handflatan
som om vore du ängslig att förlora
det du får i din hand.
Man får en känsla att av att skänka
något dyrbart och för dig värdefullt...
Det må vara några godisbitar, lite russin
eller en hög med växelpengar...
Därför, älskade du, ska du få vad
något riktigt mumsigt och gott i din hand!
Du får de gele´-hjärtan jag själv ville ha...
Det är ju trots allt Valentin-dagen idag...





Fri vers av Stardust VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-14 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP