Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert tänds eldsjälar!

Vackert tänds eldsjälar

Alla handlingar och processer
stimulerar sinnet och kroppen

Vi skapar våra möjligheter
öppet och friskt

Just nu en förberedelse
för en vacker ny morgon




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-14 18:28



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Vacker
2013-02-16

  Lena Själsöga Keijser
eldsjälars rörelse
2013-02-15

  Angel of love
Svår släckt...
2013-02-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Morgonsång
redan på gång...
OK! Det gäller att
va´på språng...
Vacker tanke...

2013-02-14

    ej medlem längre
Själens eld är vacker.
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin