Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makrokosmos och mikrokosmos!

Makrokosmos och mikrokosmos

Som ringar på vattnet
skapar den kaus överallt

Den bringar minsta rörelse
till Liv

Allt fortsätter i all oändlighet
för att sedan mötas vid utgångsläget

Levandes oförändrad
börjar allt åter igen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-14 18:30



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Härlig evighet med stor närvaro
2013-02-16

  Lena Själsöga Keijser
evigs skönhet

ej evighetens form

oändlighetens tonandestämma
2013-02-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja så är det! Oändlig...
2013-02-15

  Angel of love
Ja precis så är det...
2013-02-15

  Federico Romano
Sant en vind blåser evigt av någon anledning.. Vatten rinner..
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin