Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men sedan då?

Men sedan då?
vad gör vi sen?
Tar det slut efter åtrådd värmande stund?
blir det inga fler upplevelser?

Frågan är stark och öppen!
vad vill jag vad vill du?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-14 18:32



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Frågande.
2013-02-16

    ej medlem längre
Nära!
2013-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Förståelse och framförall näring...
2013-02-15

  Angel of love
Ett samförstånd om fortsättning ev...?
2013-02-15

  Palett
En viktig fråga onekligen ........
2013-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det gäller att tänka efter...
2013-02-14

  Rise Little One
Ja, vad vill man egentligen ...
2013-02-14

  agneta pichler
skitbra,,
uvernisal frågeställning..
2013-02-14

  Destino
Varje dag är det ny passion som väcks då man hittar rätt själ,
tro mig det finns inte bara i sagor...

2013-02-14

    ej medlem längre
och att enas...
2013-02-14

  Federico Romano
Att förstå..
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin