Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Im going to blow your fuse!

Dont get me wrong!

Im going to blow your fuse

I like to lick your body hot
Until you pop

And then well be coming so hot hot hot




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-14 18:33



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Nu rodnade jag..

2013-02-16

  Angel of love
Oj, hetta som heter duga..
2013-02-15

  Rozsi.kovacs
wow här andas hetta bravo
2013-02-14

  Destino
oj oj vilken passion, värme, behövs verkligen i denna stund då jag har jobbat lite föör länge ...
2013-02-14

    ej medlem längre
Ljuvlig hetta...
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin