Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


En av alla dessa dagar

 

kärlekens dagar

de goda tankarnas dagar

hjälpsamhetens dagar

omtankens dagar

en sådan dag
sågade du det hjärtformade hålet

så vi kan sitta och titta
på stenen
på grodan
på den sprittande våren
på vitsippsbacken
på björkarnas hängen och gröna löv
på höstens flamgula färger
på den första glänsande frosten

det var nog inte den 14 februari

det var nog en av alla andra hjärtats dagar

som du sågade
det hjärtformade hålet
i dörren

 

© Eva Langrath 14 februari 2013

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-14 21:16



Bookmark and Share


    dreamoflife
Hops pops!
2013-02-14

  Palett
En fin text med många härliga bilder !!
2013-02-14

  walborg
Kärleksfullt och fyndigt
2013-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Var dag som hjärtat
får vara med är
den bästa dag,
finns väl inget
bättre drag eller tag!
Gott berättatigen min vän!
Hoppas Du haft en fin V-n dag!
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP